31-05-05

afrika we will meet again

ja ja waar hoop is ...
vorig jaar ben ik in maart voor een maand naar ghana ( west afrika ) geweest , dit was een hele belevenis . Toen ben ik geweest met kriskras ( een organisatie waar jongeren tot 26j samen reizen) dit was op zich enorm leuk maar ondanks de paradijslijke omgeving en supervriendelijke bevolking voelde ik me toch op verschillende momenten geremd door de groep. dit jaar als ik mijn verlof moest invullen begonnen de afrikakriebels weer volop te werken . ik wou en zou naar afrika gaan , maar had een probleem , liever niet alleen .
door een advertentie in een reismagazine kwam ik via via in contact met een vrouw die naar benin en burkina faso zou gaan om er wat rond te reizen voor 3 weken . na wat over en weer gemail heb ik deze avond een verrassend telefoontje gekregen om af te spreken ( elkaar te ontmoeten en wat te leren kennen plus al wat voor te bereiden ) dit gebeurt nu zondag .
als alles wat meevalt( en zij me wel mee wil nemen) en we kunnen opschieten met elkaar is het nog enkel proberen om m'n verlofplanning iets te wijzigen en ... weg zijn wij ( duimen maar ! )
ja ja zo zie je maar dat oude spreekwoorden toch realiteit zijn hé 'hoop doet leven'  ( en vroeg begonnen is ... bijna oktober om te vertrekken ! )
 
afrika i hope we meet again !
  

00:09 Gepost door wannie | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

hoop wel ik hoop dat alles zal meevallen. zowel de ontmoeting, het verlof vragen, enz! tot vant weekend brother!

Gepost door: tilde | 01-06-05

hey ik was de 500Ste bezoeker!
Maar de blog lijkt stil te staan e broertje!
t is te mooi weer zeker?

Gepost door: tilde | 13-06-05

hey hoorde dat je aant afspreken bent om de reis te plannen!!!!
laat ons op tijd nog eens iets weten, het is al een tijdje geleden dat hier nog iets nieuws stond

Gepost door: ellen | 20-06-05

ewel? wanneer gaan we nog eens iets van je horen? tis zo lang geleden! :-)

Gepost door: liese | 20-06-05

Afrika land van ook mij dromen,
misschien lukt het ons,
om er samen eens te komen...

(en dan liefst Zambia!)

Gepost door: kattebel | 21-12-05

hello ik heb nu nog maar je blog ontdekt en heb dus alles na elkaar kunnen lezen. Ik ben wel benieuwd hoe het nu met je gaat. Laat je nog eens iets van je horen (lezen)...

Gepost door: amber | 22-12-05

... Burkina Faso lijkt me in ieder geval super! Ik ben me nu volop aan het voorbereiden op mijn Burkina-inleefreis, en ik krijg er meer en meer zin in. Het zal mijn eerste Afrika-ervaring zijn, maar aan de reacties te horen van mensen die er al geweest zijn, blijft de Afrikakoorts voor altijd in je bloed zitten.
Zet een verslagje op je blog als je terug bent hé!

Gepost door: Isis | 31-01-06

De commentaren zijn gesloten.