04-05-05

gevoelenspraatje

Gisteren een leuke babbel gehad (met een nicht )over gevoelens , relaties en geluk .
 door een lange discussie ( in de zin van elkaars menigen aan vullen of bedenkingen maken )kwam ik onder andere tot het besef dat je geluk eigenlijk voor het grootste deel zelf maakt . vroeger dacht ik pas echt gelukkig te zijn als ik anderen gelukkig kon maken maar bij nader inzien vergeet ik te snel de kleine dingen zoals : het genieten van een wandeling op het strand /in de duinen , het werken in de tuin , het buiten liggen en enkel luisteren naar de vogels , het kijken naar de sterren ,  ...
ook qua relaties is mijn ingesteldheid iets wat verandert ik was de laatste tijd wel wat op zoek naar een relatie maar door ( onderandere hier) wat te praten over gevoelens vind ik het van mezelf iets wat stom om te zoeken.het luchten van mijn hartje , samen iets gaan drinken ,eens samen gaan eten met verschillende personen geeft me terug het gevoel dat ik toch minder alleen ben dan dat ik me soms voel .ik ben nu iets meer van de instelling van " als ik alleen moet blijven dan is dat zo , maar als ik iemand moet tegenkomen gebeurt dat wel " .
jah ik ben hier weer aant aframmelen maar wat ik eigenlijk met heel deze tekst bedoelde was dat ik het leven weer een beetje optimistischer en positiever aan't bekijken ben ( zo gaat ie goed) .door deze blog ( en de reacties ) voel ik mezelf sterker en terug zelfzekerder worden ( zusje je et da goed gedaan me te overtuigen hieraan te beginnen) en voor reagerende partijen bedankt .
 

16:23 Gepost door wannie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

anderen kunnen bijdragen tot je geluk. Het grootste deel moet je echter zelf doen... :D

Gepost door: Anne | 04-05-05

Goed bezig Je hebt volkomen gelijk, geluk maak je grotendeels zelf. Toegegeven dat het voor sommigen al wat makkelijker gaat dan voor anderen.

Andere helpen is goed maar het wordt pas echt mooi als je ook jezelf kan helpen. Blijven gaan, ik voel dat je op het goede pad zit!

Gepost door: Hephi | 04-05-05

Blij ... te horen dat het toch de goede kant uit gaat!

Gepost door: Dana | 04-05-05

broertje graag gedaan hoor broertje, ik wist dat bloggen een goed ding was voor jou maar ik wil je toch waarschuwen voor de gevaren van bloggen, zoals ik het ooit es tegen iemand zei: 'bloggen kan vree diepzinnig zijn, maar het blijft een oppervlakkige manier!'
En nadat ik dit gezegd heb moet je natuurlijk ook inzien dat bloggen ook vele voordelen heeft, waarvan ik hier eentje zet: het van je af schrijven!

Gepost door: soet | 04-05-05

broertje ik ben telkens weer verrast door de berichten die je hier nalaat. Het doet me ECHT DEUGD om es te zien wat er in je hoofd speelt. Ik zie je zo weinig in het weekend...

Gepost door: tilde | 04-05-05

... Zoals sioen het zou zingen: "step up to the mirror, raise your head, look into your eyes, take a deep breath" (sleeping beat)

Gepost door: Liese | 08-05-05

De commentaren zijn gesloten.