01-05-05

droom en werkelijkheid

De verslaving heeft me beet , en het doet deugd om via deze weg mijn hartje te kunnen luchten .Vandaag 1 mei ( dag van de arbeid ) om 8.30 u opstaan en me klaar maken om ( jawel ) te gaan werken . Een zalig warme zomerdag ( met glimlach op gezicht )zorgde voor een uitstekende gemoedstoestand. Van 9 tot 12.30u werken maar het viel reuze mee want iedereen leek ook wel super opgewekt rond te lopen . Na het werk naar huis waar een zalig lekkere koude schotel met frietjes op het menu stond en het beste van al , voor het eerst weer eens buiten eten .Na de middag eventjes naar het schoolfeest gaan kijken ( naar mama en haar kleuters) en wat bier drinken , terug naar huis. Daar waren net enkele ( kleine) neefjes en nichtjes die wonderbaarlijk voor mij een vrijkaart meehadden voor het TEN VREDE festival.( ik was toen weer aan't werk en kon niet mee gaan lopen ). In de late namiddag nog een wandeling gaan maken op het strand ( met mijn jongste zus ) . Zalig op de blote voeten wat in de branding van de zee gaan lopen , wat bijpraten over vanalles en nog wat , samen nog wat eten en haar naar het station brengen om naar haar kot te gaan .thuis met de papa nog een spelletje ( kolonisten van katan ) spelen  ... tot hier was alles in orde . Ik kijk door het raam en wie zie ik ,  mijn ex ( zie Tulp) terug samen met de gast waarmee ze me bedrogen heeft , mijn hart klopte in mijn keel , ik voelde pijn en woede terug opkomen en voelde me op slag ongemakkelijk  en iets wat down . Het spelletje uitgespeeld ging ik buiten wat zitten bekomen.
( te piekeren over waarom ik me direct zo voel , wanneer ik het volledig verwerkt zal hebben ,en hoe ik mijn gedachten kan verzetten , enz. ... niet veel goeds ) toen schoot het lumineuse idee me te binnen dit allemaal eens in mijn blog te zetten en voila . ik moet zeggen dit lucht op . toch vind ik het leukste aan deze blog de reacties ( tips ook welkom ), deze geven me een opwekkend gevoel . alvast bedankt en tot gauw.
 

21:33 Gepost door wannie | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

miljaar! ten vrede da was dit weekend...ik ben ooit nar de eerste versie geweest

Gepost door: Lord cms | 01-05-05

blijf bloggen! Inderdaad Cms, maar het festival is den 13/14 mei dus nog niet alles verloren. Maar daar gaat het hier nu niet om. Wannie, ik weet dat het nog zwaar is voor je (zeker nu e!) en ik ben vree content dat je nu alles op blog zet dat we ook es weten wat er in je omgaat want eerlijk gezegd ik heb haar gisteren niet gezien met als gevolg dat ik niet wist dat jij buiten zat te piekeren...

Gepost door: soet | 02-05-05

98-99-100!!! ps ge hebt bijna 100 bezoekers!

Gepost door: soet | 02-05-05

99 Het moet idd pijnlijk geweest zijn dat moment...hou je goed!

Gepost door: Liese | 02-05-05

hoi Je site ontdekt via soet! héél tof! Echt waar!!

Gepost door: lob | 02-05-05

Kop op... and keep on smilin'. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, ik weet het, but give it a try...

Gepost door: as | 02-05-05

Met blote voeten ... ... op het strand, zalig!!
Het zal idd niet makkelijk zijn om haar daar zo te zien lopen ... hang in there en (zoals hier al gezegd werd) keep on smiling!

Gepost door: Dana | 03-05-05

De commentaren zijn gesloten.