30-04-05

leve de zon

het gefluit van de vogels maakte me deze morgen zalig en zacht wakker . Het ontwaken en opstaan verliep traag maar goed , ik kijk door het raam en niet te geloven( in dit land van de regen ) de zon schijnt hier volop . mijn gemoedstoestand stijgt direct en in een vrolijke bui loop ik naar buiten . eenmaal buiten denk ik aan de blog  ( zou ik al reacties hebben ? )
ik ben van nature uit iemand die graag buiten vertoeft maar toch kon ik het niet laten om te gaan kijken ( zou dit bloggen dan toch zo verslavend werken ?)
ik steek de computer aan en ga eerst vluchtig wat ontbijten .
daarna ga ik naar mijn blog en bestudeer de verschillende reacties.
via deze reacties kwam ik een tekstje over de voordelen van het glimlachen. dit sprak me echt wel aan en op deze mooie zomerdag is het het iedeale moment om dit eens te proberen ,
hoewel het voor de meesten weekend is (vrij tijd , ontspannen , lekker relaxed )is niet iedereen thuis in het weekend , ik moet jammergenoeg werken vandaag en morgen .
toch kan dit mijn vrolijke gevoel niet bedrukken want met een glimachexperimentje en veel zon is de werkdag zo voorbij . het einde van de werdag zal vanaf nu wellicht een nieuw blogmoment worden . tot gauw .

11:17 Gepost door wannie | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ja, het is zalig wakker worden met het zonnetje in het gezicht... :D

Gepost door: Anne | 30-04-05

verslaving op komst de pc aansteken en vluchtig ontbijten.... dé eerste tekenen van de opkomende verslaving!!!

Gepost door: soet | 30-04-05

verslaving.... ...soet, idd, verslavend, ik begin mijn broer hier al lastig te vallen als hij teveel rond de pc draait. Hopelijk ontstaat daar geen helse strijd bij jullie voor de computer...
Wannie, thx voor je reactie, probeer het glimlachen maar uit, kga het ook niet meer laten :-), het alcoholverbruik :s van gisteren is al lichtelijk aan het verwerken....

Gepost door: Liese | 30-04-05

verslavend dit mag je wel zeggen! nog meer vraag naar de "internet-computer". Gelukkig heb ik in de week mijn eigen "internet-computer". Leuk om te horen dat je geniet en goed opgewekt bent broertje.

Gepost door: tilde | 01-05-05

De commentaren zijn gesloten.